Поранешната министерка за култура Ганка Цветанова му одговори на некогашниот сопартиец и актуелен шеф на дипломатијата, Никола Димитров, кој охрабрен од отворањето на аферата „Рекет“, на сите ни порача „ќе нè биде“.

Димитров се јави на Фејсбук, а од Цветанова доби одговор на Твитер:

– Видовме Димитров Никола колку и за што ве бива! И тие што не можеа да видат сега прогледаа. Тик, так… му одговори Цветанова.