Пејачот Ненад Кнежевиќ Кнез има две ќерки, постарата Ксенија, која е член на групата “Hurricane” и јавноста многу добро ја познава, но и помладата Андреа, која ретко се споменува во медиумите.

Имено, Андреа има 22 години и судејќи според социјалните мрежи, порано живееше во Барселона и таму завршила средно училиште.

Андреа со нејзиниот татко

Судејќи по нејзините објави на нејзиниот профил на Фејсбук, може да се види дека таа многу наликува на нејзината постара сестра како да ја наследиле убавината од нејзината мајка подеднакво.

Ксенија ја има поддршката од нејзиниот татко, а еве што беше најважно во воспитувањето на неа и на неговата друга ќерка Андреа.

– Ние секогаш ги поддржуваме во сè. Се разбира, тие знаат да бидат малку непослушни, како и сите деца, но исто така се и многу одговорни. Она што го барам од нив е секогаш да ме контактираат, каде и да се и со кого и да се. Што и да е … само за да ми кажат: “Еве не. Добро сме”. Покрај тоа, тие имаат обврски што мора да се завршат, на тој начин се воспитани. И јас ги поддржувам во сè што прават. Тие следат некои од нивните инстинкти, и ако можам да им помогнам на кој било начин, јас сум тука – рече пејачот за Story во една прилика.

– Навистина ја ценам мојата приватност и многу ми е важно да остане само моја. Приказната дека студирам во странство е една од многуте дезинформации, но не е исклучено да се оствари. Што се однесува до музиката, не сум сигурна дека ми се допаѓа што се случува во музичкиот свет денес, но ќе пробам. Нема ништо полошо од потрошен талент. Еднакво ги ценам тато и сестра ми. Тато е легенда, а Ксенија штотуку започна да ја освојува сцената, мислам дека сè има свое место, изјави во една прилика Андреа.