Една фотографија и само еден збор се доволен коментар за она што денес го живее Тетово, еден од најголемите градови во Македонија, чиј градоначалник е Теута Арифи, бивша министерка за надворешни работи на Македонија.

Инспирацијата на „коментаторот“ на социјалните мрежи да го прекрсти градот од Тетово во Теутово е јасна. Од ѓубрето не се гледаат контејнерите.

Инаку, како што е познато, градоначалничката Арифи е кадар на владејачката партија ДУИ.