Што смеете а што не треба да јадете за да ги намалите мастите и вишокот на килограми

АБ крвна група – исхрана базирана на морски плодови,млечни производи и зелен зеленчук.Треба да се избегнуваат кофеинските пијалоци,алкохол и сувомеснати производи.

Б крвна група – Да се избегнува пченка и семки од тиква, а исто така пилешкото месо кое може да биде погрешен избор.Исхраната да е со црвено месо,зеленчук,јајца и ниско маслени млечни производи.

А крвна група – Месо но во умерени количини,повеќе вегетаријанска исхрана со многу житарици,овошје и зеленчук.

Нулта крвна група – исхраната треба да е базирана на висок внес на протеини,немасно месо,млечни производи,риба и зеленчук.