Непознат маж избоде денеска повеќе луѓе во Талахаси, главниот град на Флорида.

Напаѓачот е уапсен, а во болница се пренесени шест лица. Засега не е позната причината за нападот.
Инцидентот се случил во продавница за градежни материјали.