Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев на својот Фејсбук профил официјално го промовираше градскиот базен за рекреација за сите возрасти.

Оваа година базенот е со подобрени услови и нов изглед.

Од денес започна со работа Градскиот базен во Кавадарци. Место за рекреација за сите возрасти. Оваа година со подобрени услови и нов изглед.

Gepostet von Митко Јанчев – Градоначалник на Општина Кавадарци am Montag, 11. Juni 2018