МИЦКОСКИ: Во времето кога Беслимовски му слугуваше на Заев, тогаш барањата на СДСМ не беа “притисок” врз Регулаторна

/ 11.09.2020

Во времето кога Беслимовски му слугуваше на Заев, тогаш барањата на СДСМ не беа “притисок” врз Регулаторна. Денес повторно му слугува, само со спротивни ставови од тогаш. Двојните стандарди се лоша работа. Бараме поевтина струја за цел народ. Поскапата струја, значи посиромашен народ.

Фејсбук статус на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.


Од истата категорија