-Преубав прием и расположение кај жителите на Автокоманда, Гази Баба!

Попладневна посета од врата до врата и голема поддршка од нашите сограѓани за Гордана Силјановска Давкова и ВМРО-ДПМНЕ!

Народот се буди и гледаме обединување околу идејата за промени!

Да ја вратиме Македонија на народот!

Време е за промени!, пишува во својата објава на Фејсбук Мисајловски.