Победничкиот пехар на националниот фудбалски МАСО куп, наредните 12 месеци ќе го чува Алтона Меџик од Мелбурн откако викендот во Њукасл го совлада Џелонг Македонија со 1:0.

Победници во останатите категории во машка конкуренција беа Њукасл санс и Рокдејл Илинден, додека во женска Бродмедоу меџик во женска конкуренција.

Пехарот на победниците го предаде македонската амбасадорка во Австралија, Билјана Стефановска-Сековска.