Капитенот на панамската репрезентација Роман Торес на генијален начин одговори на непријатно прашање од страна на новинар на прес-конференција

Новинарот го прашал како ќе го прокоментира тоа што е најтешкиот фудбалер на СП (99 кг), а Торес прво се насмеа, а потоа реагираше на интересен начин.

„Кој вели дека сум дебел?” Ја крена маичката, за да ги покаже стомачните мускули на што се изнасмеаа сите присутни со салата.