Али Ахмети во стил на газда на Македонија одржа Собрание во кое покажа како ќе изгледаат наредните 4 години доколку на изборите не ги промениме работите, вели Александар Николоски од ВМРО-ДПМНЕ, носител на листа во ИЕ4.

„Потребно е ВМРО-ДПМНЕ да има најголема поддршка на овие избори. Потребна е најголема излезност за да ставиме крај на власта на ДУИ и СДСМ“ – порача Николоски.