Легендарниот каменичанец Благојчо, повторно ги бранува социјалните мрежи. Својата мега популарност ја достигна со учеството во „Квизот на Ирена“ како што вели тој, а сега со својата брутална искреност и насмеан лик се појавува во ново урнебесно видео на Мотика. Погледнете:

Автор: Роберт Тодоровски (Мотика)