Момчето кое стое десно позади Вучиќ, извесен Ѓуриќ, подготвен е во секој момент да му ракоплеска на „шефот“. Ама тамам да почне, Вучиќ ќе продолжи и ови ги спушта рацете до половина… па пак… и конечно ете му шанса да се покаже. И богами, најслино плеска со рацете. Колку вакви Ѓуриќи имаме кај нас по нашите партии?

Obratite pažnju na Đurića…

Gepostet von Bora Konj am Sonntag, 6. Oktober 2019