Уште еден доказ за фалсификатот. А ако најдам на нет потписи и од сите други ќе се докаже истото. #УДБАвашаСудба, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук, Богдан Илиевски.

„Да ја затвориме темата со фалсификаторите кои обвинуваа за фалсификати. Гем сет меч есолз“ – додаде тој во новата објава.