Капитенот на европскиот ракометен шампион Вардар, Стојанче Стоилов испрати кратка и јасна честитка по повод Денот на независноста на Република Македонија.

– Самостојна, независна и суверена Република Македонија, напиша Стоилов во честитката на Фејсбук.

За век и веков!