Ознака: 27 април

ПРОДОЛЖУВА СЕРИЈАЛОТ ЗА „МАКЕДОНСКИОТ ТЕРОРИЗАМ“: Денеска ново рочиште за „27 април 2017-та“

СУДЕЊЕ ЗА „ТЕРOРИЗМОТ НА 27 АПРИЛ“: Вештакот утврдил дека лажел „дежурниот сведок“ на обвинителката Русковска

ДИМОВСКИ СВЕДОЧЕШЕ ЗА „27 АПРИЛ“: По барање на СДСМ седницата беше одложена, а веднаш потоа тие неуставно избраа претседател

ПРАТЕНИЦИ СВЕДОЧЕА ЗА „27 АПРИЛ“: Ниту имаше информација, ниту имаше некаков план

Совет за оценка: Одложено оценувањето на обвинението за  „27 април“

Обраќање до Иванов: Патриотите осудени на два века затвор за „27 април“ побарале помилување

Судење за 27 април: Судијката Кацарска на 15 март ќе ја соопшти пресудата на неамнестираните „терористи“

Митрески за „27 април“: Жалам за случувањата, бевме изманипулирани

Трајковски за „27 април“: Судетеми за тоа што сум го сторил, а не за тероризам

СУДЕЊЕ ЗА 27 АПРИЛ: Од 33 „терористи“ на обвинителната клупа останаа само 15 патриоти