Ознака: Ахмети

АЛИ АХМЕТИ ОД КОСОВО: Или договор или нова војна – нерешените проблеми на Балканот се резултат на недовршената Прва светска војна

АХМЕТИ: Јас не сум песимист, до крајот на месецов ќе се најде решение со Бугарија за датум од ЕУ, сега овој процес го олеснува Макрон

АХМЕТИ: Интервенција на комбинирана дипломатија на САД и ЕУ може да помогне во застојот во кој западнаа Македонија и Бугарија

АХМЕТИ СО КОВАЧЕВСКИ И ЏАФЕРИ: Од Чаир, со огнена атмосфера од Шверцери, честитки за ФК Скопје и успех во Европа

АХМЕТИ НА АКАДЕМИЈА ВО ЛИПКОВО: На новите генерации им го пренесуваме патриотизмот од активистите на албанската нација

АХМЕТИ: Треба да им бидеме благодарни на САД за напредокот на нашата земја, а спорот со Бугарија треба да се реши исто како со Грција

АХМЕТИ: Јас не сум од кампот на скептичните, верувам дека во јуни ќе добиеме датум од ЕУ за почеток на преговорите со нашата држава

ОДГОВОР ЗА СЛУПЧАНЕ: На столчињата со крв, до Али Ахмети „седнаа“ и мавровските работници на кои неговите борци со нож им врежаа М на грбот

АХМЕТИ: „Оваа земја не може да има историја без ОНА“

АХМЕТИ: Исклучително ме радува тоа што Шаип Камбери од Прешевската долина доби нов мандат за пратеник во Собранието на Србија