Ознака: алкохол

ЕВРОСТАТ ЗА АЛКОХОЛОТ: Во ЕУ најмногу се пие во балтичките земји, а на Балканот во Бугарија, Романија, Македонија и во Србија

РСБСП: Не дозволувајте да вози пијан и не возете се со напиен возач

Сообраќајна контрола: Викендов откриени 22 напиени возачи во Полошко

Исфрлете алкохол за еден месец – ќе почувствувате позитивни ефекти

Ниту мала количина алкохол не е добра за здравјето

На здравје поевтин алкохол од малите произведувачи

Свет 10:57

БРИТАНСКИ ЕКСПРЕС: Јункер наместо вода пие џин, тој е монструм кој раководи со ЕК

Свет 17:09

Јункер немал проблем со алкохолот, го мачел само ишијасот

СОБРАНИЕТО ЈА ОСЛОБОДИ РАКИЈАТА ОД РЕЖИМОТ: Укината забрана за продажба на алкохол по 19 и 21 часот

Две шишиња жесток алкохол дневно го одвеле Синан Сакиќ во смрт