Ознака: ангеловска

АНГЕЛОВСКА ГО ОДБИ ПРЕДЛОГОТ НА ЧУЛЕВ: Немаме пари за награда на полицајците

АНГЕЛОВСКА: Мерка со која од Ковид-19 ги спасуваме работните места во 10.103 фирми

АНГЕЛОВСКА: Со 14.500 денари плата ги враќаме отпишаните од работа

АНГЕЛОВСКА: Да се гордееме, извозот на заштитна опрема го зголемивме за 300 отсто

АНГЕЛОВСКА: Нашите мерки се поддржани од Светска банка со 50 милиони евра и ќе опфатат 250.000 вработени

АНГЕЛОВСКА: Анализираме во Владата за зголемувањето на акцизата на горивата

АНГЕЛОВСКА: Рано е да се говори за последици врз нашата економија од коронавирусот

АНГЕЛОВСКА: Само со дигитализација е можна департизација и ефикасна администрација

АНГЕЛОВСКА: Долгот го стабилизиравме, годинава ќе се задолжиме уште 600 милиони евра, буџетот е во одлична кондиција

АНГЕЛОВСКА: Инвестираме 25 милиони евра во болници, училишта, општински и згради на централната власт