Ознака: анкета
Свет 19:33

АНКЕТА ВО САД: Дури 53 отсто од Американците се многу загрижени дека медиумите ќе пренесат дезинформации пред и за време на изборите

Свет 11:42

ГРЦИЈА ПРЕД ЕВРОИЗБОРИТЕ: Нова демократија со 31,3 отсто и двојно повисок рејтинг од СИРИЗА со 15,9 отсто на анкетите

МАРТОВСКА АНКЕТА: Власта треба да се промени сметаат големо мнозинство од 62,9 отсто од граѓаните во изборните единици 2 и 6

УБЕДЛИВА ПРЕДНОСТ: Силјановска со 20,1 отсто води со 2:1 против Пендаровски кој има доверба од 10,9 од анкетираните граѓани

НАЈНОВА АНКЕТА НА МАРКЕТ ВИЖН: ВМРО-ДПМНЕ е во убедливо водство со 27,2 отсто пред СДСМ со 10,7 проценти од гласачите

АНКЕТА НА ИПИС: ВМРО-ДПМНЕ ќе освои од 52 до 54 пратенички места, СДСМ од 26 до 30, ДУИ ќе освои до 17, ЕСП до 12 пратеници…

ИПИС: Силјановска ја зголемува предноста пред ривалот Пендаровски, која во март скокна на 10,2 отсто повеќе од 8,7 отсто во февруари

РАСТЕ РЕВОЛТОТ ОД ВЛАСТА: Во март 64,4% анкетирани велат дека треба да има промена на власта, што е за 2% повеќе од февруари

АНКЕТА НА МРТ: Македонија оди во целосно погрешна насока сметаат 72,9 отсто, а во правилна насока само 5 отсто од граѓаните

НАЈНОВА АНКЕТА НА CRPC: Силјановска со 3,2 отсто пред Пендаровски, ВМРО-ДПМНЕ со 20 отсто наспроти СДСМ со 12,2 проценти