Ознака: арачиново

ИБРАИМИ: Арачиново не е веќе „црна овца“, сега добиваме пофалби оти наплатата на даноци годинава ја зголемивме за 422 отсто

КРИМИНАЛ ВО МВР: Полициски службеник од Арачиново заработил 229.985 денари плата и 14.422 за бенефиции за 6 месеци седење дома

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИБРАХИМИ: Изградбата на музејот на УЧК е еден од приоритетите во Арачиново, за кој се уште бараме локација

АРАЧИНОВО СЕ ЖАЛИ: Тројца прават што сакаат и веќе шести ден оставија 160 соседи без струја, во поправката на ЕВН вклучено и МВР

АРАЧИНОВО ПАК ГИ БРКА ВРАБОТЕНИТЕ ОД ЕВН: Ако си маж оди стави електрично броило – арачиновци сами си се вклучуваат на мрежата

ОПШТИНА АРАЧИНОВО: Им се извинуваме на граѓаните, нашата администрација од денеска нема да работи од безбедносни причини

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИБРАИМИ: Граѓаните на Арачиново доброволно плаќаат даноци, досега 15 отсто дојдоа и уплатија данок на имот

АРАЧИНОВО КАКО ВО ДРУГА ДРЖАВА: Нема данок на имот, не се наплаќаат комунални такси, ниту пак надомест за градежно земјиште

(видео) УДАР ОД МВР ВРЗ АРАЧИНОВО: Две вреќи со марихуана се запленети, уапсени се двајца дилери со дрога вредна 100.000 евра

КРИМИ ВЕСТИ КОИ ГИ НЕМА ВО БИЛТЕНОТ НА МВР: Во полициската станица во Арачиново било запалено возило на полициски службеник