Ознака: безбедност
Свет 09:13

ФРАНЦИЈА: Министерот за внатрешни работи Дарманен побара да се зголеми безбедноста пред синагогите и верските училишта

МИЦОТАКИС: Грција има важна геополитичка улога за енергетска безбедност за Балканот и регионот, гас испраќаме и во Украина

АПОСТОЛОСКИ: Граѓаните да се чувствуваат безбедно, степенот на безбедност во земјава е променет од ниско на средно кон ниско ниво

СОВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВО ВИЛА ВОДНО: Безбедносната состојба ни е стабилна, нема индиции кои укажуваат на нејзино загрозување

Свет 09:56

ЗЕЛЕНСКИ: Украина ќе обезбеди слобода од рускиот терор низ Европа, таа почнува овде со суверенитетот и силата на Украина

Свет 13:22

СО КРЕДИТ ОД ИТАЛИЈА: Албанија воспоставува систем за цивилна заштита при несреќи и елементарни непогоди вреден 30 милиони евра

Свет 11:52

Зеленски се состана со водачите на армијата, тајните служби и полицијата вторпат во неколку дена

Свет 12:58

ОН: Убиени се стотици лица во Авганистан по доаѓањето на талибанската власт, но во целина безбедноста е подобрена

Свет 12:10

Јапонија и Австралија ќе си го чуваат грбот: Потпишан договор за кибер, вселенска и економска безбедност

Свет 10:29

Словенија е најбезбедна а Косово е држава со среден ризик од државите во регионот