Ознака: бочварски

ЧОЧЕК НА БОЧВАРСКИ: Ние за 3 години реконструиравме повеќе патишта отколку претходната власт за 11 години

БОЧВАРСКИ: Ние имаме евтини патарини, а на тие што им е скапо по автопат за Штип нека одат по локални патишта или преку Велес

БОЧВАРСКИ: Министерството за транспорт и во пандемија останува мотор на нашата економија

БОЧВАРСКИ: Ние ќе станеме сериозен играч на пазарот на гас, преку нас ќе се снабдуваат Косово и Црна Гора

БОЧВАРСКИ: Инвестираме 50 милиони евра во модерни патишта и добрососедство со Бугарија

АРСОВСКИ: Семејната фирма на министерот Бочварски, додека беше градоначалник на Штип, од тендери добила над еден милион денари

МИНИСТЕРОТ БОЧВАРСКИ: Чест ми е што остварив средба со Комората на архитекти

ГРАДЕЛ ТРИ МЕТРИ ПАТ НА ДЕН, 1000 МЕТРИ ЗА ГОДИНА И СЕ ФАЛИ СО ТОА: Штипјани ќе си го врамат Бочварски за век и веков!