Ознака: боки 13

СУДЕЊЕ ЗА РЕКЕТ: И извадок од 1ТВ влезе во судницата, следно рочиште на 23 март

СУДЕЊЕ ЗА РЕКЕТ: Боки 13 во судот ја „внесе“ и Туцаковиќ, Цеца и цела српска естрада кои му давале пари за 1 ТВ и за лекови од Италија

СУДЕЊЕ ЗА РЕКЕТ: Последните сведоци на Боки 13

СУДЕЊЕ ЗА РЕКЕТ: Боки 13 бара укинување на притворот за да држи диета, а Русковска бара од судот да го предупреди дека ова не е театар

БРЗА ПОМОШ НА СУДЕЊЕ ЗА РЕКЕТ: Боки 13 нема канцер, има гастритис и може да го следи судењето

СУДЕЊЕ ЗА РЕКЕТ: Судијката повика Брза помош во судот да ги провери болките на Боки 13

ДУКОВСКИ: Од исклучителна и есенцијална важност е да се укине притворот на Боки 13, кој вчера поднесе ново барање

БОКИ 13 ЗА РЕКЕТ: Имам неособорливи докази за корупција на Вилма Рускоска од 4 милиони евра

БОКИ 13 НА СУДЕЊЕТО ЗА РЕКЕТ: Со закани и притисоци нема да се дознае целата вистина

КОЛУМНА НА МАРТИНА БАСАРОВА ЃЕРОВСКА: Катица, Бокица и Вилмица