Ознака: брнз

БРНЗ: Благодарна сум на поддршката од С. Македонија и знам дека по ова САД ќе станат посилни и оти доаѓаат подобри денови

БРНЗ СО БИТИЌИ: Ќе ја продолжиме соработката за развој и подобар живот на сите граѓани во С. Македонија

Одбележување на 11 септември: Амбасадорката на САД, Кејт Мари Брнз даруваше крв во Скопје

БРНЗ: Честитки од САД за мандатот на Заев

БРНЗ: Му се приклучив на претседателот Пендаровски да се одбележи основањето на модерната македонска држава

БРНЗ: Премиер не се избира според етничка припадност, туку според бројот на пратеници

БРНЗ: Досегашниот парламентарен состав постигна голем успех со реформи за доброто на граѓаните на С. Македонија

КЕЈТ БРНЗ: Ќе продолжиме да работиме со луѓето и институциите на С.Македонија за да се создаде подобра иднина