Ознака: ддв

АНГЕЛОВСКА: Поврат на ДДВ за домашни производи наместо 15 отсега ќе биде 20 отсто 

АНГЕЛОВСКА: Тие што скенираат фискални сметки имаат трикратна корист

ВМРО-ДПМНЕ ДО СДСМ: Мој ДДВ е твој популизам без ефект за граѓаните

УЈП: За скенирачите на фискални во февруари исплата на ДДВ за второто тромесечие

Влада: И наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Лукаревска за мој ДДВ: Досега се скенирани 9 милиони фискални сметки

Елези: На фирмите за ДДВ им вративме 1,8 милијарди денари повеќе од лани

УЈП: Едно лице за да добие 600 денари поврат од ДДВ треба да прави промет по 26.600 денари месечно и сите сметки да му се со 18 отсто ДДВ

ВМРО-ДПМНЕ: Голем дел од граѓаните нема да видат никакво фајде од „Мој данок“ на Заев

НОВО ВЕТУВАЊЕ ОД ЗАЕВ: Од поврат на ДДВ за граѓаните 60 до 100 милиони евра годишно