Ознака: делчев

(фото) НА ДЕНЕШЕН ДЕН: Последната акција на македонскиот апостол Гоце Делчев за слобода на Македонија, кај реката Ангиста во Серско

ДЕНЕСКА ВО СОФИЈА: Гоце Делчев на дневен ред на 9-тото македонско – бугарско заседание

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Тамара и Гоце и Јане-Бугарите! Ненамерни!

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Гоце Никола Димитров Делчев

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Бугаринот Гоце и „Северната будала“ Делчев

ЗАХАРИЕВА: Делчев е Бугарин, а ако не им го смениме менталитетот на Македонците преку нивните учебници, ништо нема да постигнеме!

КАКОВ ЧОВЕК БИЛ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ: Пиел „тешко кафе“, ги мразел предавниците

ИНТЕРВЈУ НА АКАДЕМИК МАРКОВ ЗА 24 ЧАСА: Гоце Делчев, Даме Груев и Борис Сарафов се офицери на бугарското разузнавање

(ВИДЕО) Заев и Спасовски во став „мирно“ додека Бојко Борисов му оддава почит на „нашиот“, бугарскиот, револуционер Гоце Делчев

Гоце Делчев знаел од кого е предаден