Ознака: димитров

МНР: Димитров на онлајн конференција за дипломатија во кризни времиња и коронавирус

ДИМИТРОВ НА ВИРТУЕЛЕН САМИТ: Ја имам честа прв да ја претставувам земјава како полноправна членка на НАТО

ДИМИТРОВ: Во земјава со помош на МНР вративме 2.020 наши државјани, а успеавме дури и од Јужна Америка

ДИМИТРОВ: Благодетите и помошта од НАТО и од ЕУ граѓаните ги гледаат и чувствуваат и сега во борбата на нашата земја против коронавирусот

ДИМИТРОВ: Пред малку ми се јави италијанскиот колега Луиџи Ди Мајо и ни честиташе за ЕУ

ДИМИТРОВ: Во карантин 2.300 наши граѓани

ДИМИТРОВ: За реформските постигнувања добивме 50 милиони евра награда од ЕУ, ќе ги користиме за коронавирусот

ДИМИТРОВ: За реформските постигнувања добивме 50 милиони евра награда од ЕУ, ќе ги користиме за коронавирусот

ВИРТУЕЛНА ПОСЕТА: Рот денеска ќе седи во Берлин и „ќе биде“ со Димитров во Скопје

ДИМИТРОВ: И покрај нашите апели „не патувајте“, од државава за 24 часа излегле 1.331 граѓанин