Ознака: димитров

ДИМИТРОВ: Не треба да се плашиме од блокади од Атина, очекувам поддршка за ЕУ

ДИМИТРОВ ПО АПСЕЊЕТО НА БОКИ 13: Ќе не биде народе, јас не дигам раце додека не не биде

Димитров со Бернс: Доаѓате во време кога имаме многу направено во исполнување на клучните стратешки цели

ОБСЕ: Димитров на неформален состанок во Словачка

Димитров од Полска: Екологисти, бидете уште погласни политичарите да разберат колку е важна животната средина

ДИМИТРОВ: С. Македонија не е подготвена за членство во ЕУ, но сакаме процесот да го користиме како алатка за европска демократија

Димитров: Убеден сум дека со Бугарија споделуваме крупни заеднички цели

ДИМИТРОВ: Ако не добиеме датум веќе нема да имам лице пред мојот народ да зборувам за ЕУ

(фото) СКАПА ДОМАТ ДИПЛОМАТИЈАТА: Џабе пакетите со македонски домати од Димитров

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Гоце Никола Димитров Делчев