Ознака: димитров

ДИМИТРОВ И ЗАХАРИЕВА ВО СОФИЈА: Голем раст на политичките односи меѓу Македонија и Бугарија, но има пад во економските

Утре во Софија: Димитров и Захариева ќе копретседаваат со македонско – бугарската комисија

ДИМИТРОВ: На тест ja ставаме ЕУ

ДИМИТРОВ: Уверени сме дека Франција ќе препознае оти имаме иста визија со Макрон

ДИМИТРОВ ВО ВИЕНСКИ СТАНДАРД: Одлучни сме да станеме европска држава, со демократија, независни судии и слободни медиуми

ДИМИТРОВ ПАК ЗА „УСПЕШНАТА ПРИКАЗНА“: ЕУ ризикува ако не почне преговори со С. Македонија

Димитров во Берлин: Договорот со Грција е пример за визионерско лидерство

ДИМИТРОВ ВО БЕРЛИН: Мојата земја С. Македонија е успешна приказна 

Димитров: Тешко дека некоја членка на ЕУ ќе каже „не“ за македонската приказна

Димитров во Берлин: Балканот покажа европски манири