Ознака: Димовски

ОСМАНИ: По Божик со Пендаровски и Ковачевски ќе одлучиме дали Димовски ќе оди за амбасадор на нашата земја во Франција

СОБРАНИЕ: Пред да замине за амбасадор во Париз денеска продолжува сослушувањето на Димовски за пасошот на Онишченко

ДИМОВСКИ ЗА ПАСОШОТ НА ОНИШЧЕНКО: Замолувам седницата да биде затворена за јавноста оти документите се класифицирани

ДИМОВСКИ: Особено сум горд на кадровската обнова на Агенцијата за национална безбедност која физички ја одвојуваме од МВР

ДИМОВСКИ: Оваа Заева Влада всушност е на ДУИ со премиер Македонец

ДИМОВСКИ ЗА МИА: Во АНБ водиме грижа за правична етничка и родова застапеност

ДИМОВСКИ: Топ 11 лаги на СДСМ

ДИМОВСКИ ВО СОБРАНИЕ: Има проблем со вашето пазарење за јазикот, како ќе ги внесете забелешките од Венецијанската комисија?

ДИМОВСКИ ТВИТНА: Десковска се мачи да обезбеди ЈО што ќе гарантира амнестија за Рекет

ДИМОВСКИ: Џабе се заканува Десковска, заврши времето на нивните нарачки и ќе нема веќе Катици