Ознака: Доналд Трамп
Свет 10:07

Приватна средба на Анджеј Дуда и Доналд Трамп

Свет 09:43

Досега се избрани шест поротници за судењето против Доналд Трамп

Свет 13:24

Доналд Трамп ја тужи власта поради претресот кој ФБ го направи во неговиот дом во Флорида

Свет 12:10

ТРАМП: Многу актуелни политичари ќе се откажат од трката ако се кандидирам за изборите во 2024, се чувствувам сигурен дека ќе победам

Свет 14:30

ТРАМП: Во Авганистан поставивме база на 1 час од местото каде Кина произведува нуклеарно оружје, сега Кинезите може да ја заземат

Свет 12:20

Тужба против Доналд Трамп од неговиот поранешен адвокат Мајкл Коен

Свет 10:50

Трамп тврди дека не размислувал да ја вовлече армијата за да остане на власт

Свет 11:55

Трамп одлучил дали ќе се кандидира на изборите во 2024, но не кажува каква е одлуката

Свет 12:27

Против компанија на Трамп може да бидат подигнати криминални обвиненија во Њујорк

Свет 11:21

Трамп го критикува Бајден дека користи ливчиња за потсетување