Ознака: дрва

ГРУЕВСКИ: Со МВР и со Шумската полиција водиме континуирана борба против дрвокрадци кои годишно сечат 30.000 метри кубни дрва

АКЦИЈА НА МВР: Полициски службеници од Ресен фатија двајца дрвокрадци со дрва без жиг натоварени во застава 101 и шкода фелиција

ВЛАДА: Највисоките цени на огревно дрво од даб и бука, како и на пелетите, се утврдени на 4.500, односно 6.429 денари за метар кубен

ЗА КУБИК ДРВА КУПЧЕ ПАРИ: Цената на огревно дрво во Скопје достигна 5.300 денари, а во другите градови се продава од 4.500 до 5.000 денари

Свет 19:34

УЕФА ќе засади 600.000 дрвjа во 12 држави

НИКОЛОСКИ: Активисти на СДСМ пред денешниот митинг во Охрид делат дрва за огрев

ГРЕЈНА СЕЗОНА: Наместо со дрва складовите на Македонски шуми полни со 10.000 запленети возила од дрвокрадци

Струга: Албански државјанин загинал собирајќи дрва во Франгово