Ознака: франција
Свет 14:00

МЕЛАНШОН ЗА ОДЛУКАТА НА МАКРОН: Вие полудевте, ќе распоредите војници пред јавни згради

Свет 17:40

Франција: Макрон распоредува војска за заштита од жолтите елеци

Свет 10:09

Франција: Сенатот ќе сослуша двајца министри за саботните насилства во Париз

Свет 12:16

Франција: Жолтите елеци 17 викенд по ред излегуваат на протести

Свет 16:18

Франција: Затвореникот од Конде-сур-Сарт соработувал со терористот од Стразбур

Свет 13:06

Франција: Затворските чувари блокираа 18 затвори

Свет 22:26

Франција: Забарикадираниот затвореник е совладан, загина неговата пријателка

Свет 15:08

Франција: Вечерва резултати од анкетата за поместување на стрелките на часовникот

Свет 19:13

Пред утрешниот протест на Жолтите елеци: Mакрон бара враќање на мирот во Франција

Свет 00:18

Жолти елеци во Франција: Илјадници маршираа на 15. протест, а десетици се приведени