Ознака: хан
Свет 10:20

ХАН: Ердоган ги пушти мигрантите кон ЕУ за да го сврти вниманието од внатрешните проблеми во Турција

ХАН: Макрон и ЕУ направија стратешка грешка, а Кина и Русија инвестираат во Западен Балкан

ХАН ПРОШТАЛНО: Со години му велев на амбасадорот на С. Македонија „решете го само името и ќе влезете во ЕУ“

ХАН: Перспективата за членство во ЕУ може да стане реалност за С. Македонија дури по 30 години

ХАН: Неспособноста на ЕУ да отвори преговори носи ризик да го дестабилизира Балканот

ХАН: Со трето одлагање на датум за С. Македонија и Албанија ЕУ ризикува да го загуби Балканот

ХАН: Ќе продолжам да се залагам за евроинтеграција на С. Македонија

ХАН ЗА РЕКЕТ НА ТВИТЕР: Борбата против високата корупција во С. Македонија мора да продолжи

ХАН: Не е тајна дека ЕУ и е понаклонета на С. Македонија отколку на Албанија

ЦРВЕНИТЕ ЛИНИИ НА ЕУ ЗА ДАТУМ: За да блеска Македонија никој не смее да биде амнестиран од криминалот и корупцијата