Ознака: истражување
Свет 13:22

АНКЕТА ВО САД: Две третини од Американците сметаат дека демократијата е загрозена

Свет 12:45

АНКЕТА ВО САД: Две третини од Американците сметаат дека употребата на сила е оправдана за одбрана на демократските права

Истражување врз близнаци покажа дека нема разлика меѓу веганскиот и месојадниот режим

Свет 14:55

КОКТЕЛ ОД ВАКЦИНИ И АПСУРДИ: Три дози „Фајзер“ штитат од омикрон, а четири пати помалку од претходниот делта сој

Свет 12:04

ТОКСИЧНИ СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ: Негативните пораки ги надминуваат позитивните

ИСТРАЖУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Како да се преживее и подобро да се живее – две најважни теми за граѓаните се здравството и економијата

Истражување од Лондон: Заразата со Ковид-19 е тројно помала меѓу вакцинираните

ИСТРАЖУВАЊЕ ВО ГЕРМАНИЈА: Возбудливите натпревари се ризични за луѓето со чувствително срце

ИСТРАЖУВАЊЕ НА ГАЛУП: 65 отсто од македонските граѓани одговориле дека супер сила во следната деценија ќе биде Русија

ИСТРАЖУВАЊЕ: Само 1 отсто од граѓаните во Македонија ја гледаат Бугарија како пријател, а 42 отсто имаат негативно мислење за договорот