Ознака: италија

ПО ТРИМЕСЕЧНА БЛОКАДА ПОРАДИ КОВИД-19: Италија од денеска ги отвора границите

Свет 11:17

ДИ МАЈО: Италија преговара за рестартирање на европскиот туризам со сите земји на ЕУ од 15 јуни

Свет 09:37

ВАШИНГТОН ПОСТ: Недовербата на Италија во ЕУ е двојно поголема од лани и ја става ЕУ на тест

Оптимизам во Италија: Рекордни 8.000 оздравени од коронавирусот за 24 часа

Спорт 10:10

Италија: Тимови сè уште без одобрение за продолжување со тренинзите

ОЛАБАВУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ: Во Италија од 4 мај ќе се намалат рестрикциите поради Ковид-19

Италија: Заболените од Ковид-19 ќе се лекуваат со антитела на излекуваните

НАЦИОНАЛЕН СПЕЦИЈАЛИТЕТ: На удар од коронавирусот 76.457 пицерии во Италија

Свет 09:03

ОЛАБАВУВАЊЕ НА БЛОКАДАТА ВО ИТАЛИЈА: Укинување во две фази, првата ќе биде по Велигден

Свет 13:56

КОРОНАВИРУС ВО ИТАЛИЈА: Заразени се 11.225 медицински лица, починаа 80 лекари