Ознака: избори

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ: На СДСМ многу му се брза и бара изборен бал под заштитни маски

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ: СДСМ бара во прва прилика, за ВМРО-ДПМНЕ избори не се приоритет

ДИК: Нов датум за избори откако ќе заврши вонредната состојба поради коронавирусот

УРЕДБА НА ВЛАДАТА: Прекинуваат сите дејствија за изборите

ПРОБЛЕМАТИЧНИ И ЗА ЗАКАЖУВАЊА И ЗА ОДЛОЖУВАЊА: Правни експерти дискутираа како да се откажат парламентарните избори на 12 април

ПАРТИИТЕ БАРААТ ОДЛАГАЊЕ НА ИЗБОРИТЕ: Поради коронавирусот закажаниот 12 април ќе биде наесен

ЛИДЕРСКА В ЧЕТВРТОК: Коронавирусот закана и за предвремените избори на 12 април?

ЕДЕН МЕСЕЦ ПРЕД ИЗБОРИ: Се загрева и ДИК и партиската машинерија за настапот на 12 април

ИЗБОРИ 2020: Идната недела ќе се знаат сите кандидати кои се во игра за идни пратеници

ПРЕДВРЕМЕНИ ИЗБОРИ: Од денеска до 11 март граѓаните може да проверат дали ги има во Избирачкиот список