Ознака: изложба

Вечерва во Археолошкиот музеј во Скопје: Златниот човек од Казахстан

Дом на културата Илинден: Вечерва изложба на словенечката сликарка Аленка Герлович

Меморијален центар на холокаустот во Скопје: Вечерва изложба „Патот на Сефардите“

Вечерва во Прилеп: Oтворање на Денови на македонската фотографија

(фото) Изложба: Бентли Суперспорт од 1923 година и уште 35 олдтајмери стигнаа во Охрид

Кавадарци: Отворена изложбата Приказни од Будимпешта

Изложба: Лулка и засолниште – дивиот свет од Западен Балкан од унгарска перспектива

Изложба на фотографии: Утревечер Будимпештански приказни во Тетово

Вечерва изложба во Мала станица: Модерни трендови во унгарската фотографија во ХХ век

Петта самостојна изложба на Моника Ризовска