Ознака: јаневска

ЈАНЕВСКА: Наставните планови и програми ќе мора да се променат затоа што не даваат ефект, неопходна ни е Национална стратегија

ЈАНЕВСКА: Изјавите на Пендаровски за „штипење на офицери“ и Ковачевски за „микрофонот и Груби“ поважни од помошта за учениците

ЈАНЕВСКА: Со СДС и ДУИ на власт, Албанија ни е на исток, Бугарија на запад, а збирот на аглите во триаголник од 190 до 200 степени

ЈАНЕВСКА: Владата на ВМРО-ДПМНЕ се обврзува да направи се во можностите да им го подобри животот на лицата со попреченост

ЈАНЕВСКА: Крахот на образованието започна со Царовска, јасно стана дека историјата како предмет треба да исчезне поради Бугарија

ПРОФ. Д-Р ЈАНЕВСКА ЗА УЧЕБНИКОТ СО ХОМОСЕКСУАЛНОСТ: Шаќири ти ова го одобри, БРО што правите, има ли психолози во БРО?

ЈАНЕВСКА: На Барбареев му стана јасно реформата во образованието е пропадната, а Владата се уште се обидува да ја спроведе

(видео) СВЕТСКО ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШАТА ПЕЈАЧКА: Јаневска, која ја отпеа „Ми заплакало Ваташа“, избрана за најдобра пејачка на светот

ЈАНЕВСКА: Власта експериментира со децата – пропаднат проект е тој на Мила Царовска, дали Јетон Шаќири потпиша нов експеримент?

ЈАНЕВСКА: Шаќири со буџет од 450 милиони евра немаше пари за свидетелства, сега нема ни за учебници, а за фстаци и бифтеци има