Ознака: јотова

ЈОТОВА: Не гледам никаков знак дека наскоро Бугарите ќе влезат во Уставот на РСМ, ние ќе ја продолжиме борбата за нивните права

ЈОТОВА: Во Софија треба да се изгради музеј на спасувањето на Евреите, Бугарија е земја во која власта и народот го спречија ова злосторство

ЈОТОВА ОД КОСОВО НА СРЕДБА СО БУГАРИТЕ ВО СКОПЈЕ: Бугарија секогаш ќе ве брани исто како она невино момче Христијан Пендиков

ЈОТОВА: Бугарите во Македонија се подложени на многу тешки судења и дискриминација, за тоа ќе го известиме Советот на Европа

ЈОТОВА ЗА ТВ АЛСАТ: Вистински преговори на РСМ со ЕУ ќе почнат дури откако Бугарите ќе влезат како државотворен народ во Уставот

(видео) ЈОТОВА ВТОР ДЕН ВО БИТОЛА: Синови на мајка Бугарија се закопани во Цапари бидејќи тука народот Бугарите ги сметал за свои

ЈОТОВА: Мојата посета е по повод верскиот празник Задушница, денеска ќе ги посетам бугарските воени гробишта во битолско Цапари

ПОСЕТИ НА БИТОЛА: Денеска и утре посебен сообраќаен режим поради потпретседателката на Бугарија Јотова, Пендаровски и Ковачевски

ЈОТОВА: Наш успех е влез на Бугарите во Уставот на РСМ, а секој што сака да биде дел од ЕУ треба да сфати дека ЕУ не е банка ниту донатор

ЈОТОВА: Хероите од Илинденското востание му припаѓаат на бугарскиот народ, за кого го дадоа најскапоценото нешто, го дадоа својот живот