Ознака: јован

КОЛУМНА НА ЈОВАН ДОНЕВ: Заевистите и антиквизацијата

КОЛУМНА НА ЈОВАН ДОНЕВ: За шарената „интелектуална елита“!

12 септември/30 август: Денеска е Св. патријарси Александар, Јован и Павле

Отсекување на главата на Св. Јован Крстител: Спомен на погубувањето на последниот старозаветен пророк

11 септември/29 август: Денеска е Отсекување на главата на Св. Јован Крстител

31/18 АВГУСТ: Преподобен Јован Рилски

БАРТ ЕРМАН: Најубавата приказна во Библијата со Исус и прељубничката, внесена е подоцна!

ГЕРТГЕН ТОТ СИНТ ЈАНС: Приказна за моштите на свети Јован Крстител

ДАМИ И ГОСПОДА: Ова е Јован Деспотовски, в.д. директор на Фондот за иновации

ПИТЕР БРОЈГЕЛ ПОСТАРИОТ: Проповедта на св. Јован Крстител