Ознака: кацарска

КАЦАРСКА: Ништо не губат граѓаните ако во Уставот бидат внесени и Бугарите, кога во него имаме дека ова е држава на Албанци, Срби, Власи…

КАЦАРСКА ЗА ИЗВЕШТАЈОТ ОД ЕК: Единствено поглавје во кое имаме зголемено ниво е за заедничката надворешна безбедносна политика

УСТАВЕН СУД: Кацарска се пожали дека немаат кворум за да одлучат за „работа во недела“ и ќе почекаат Собранието да избере нови судии

КАЦАРСКА: За референдум за францускиот предлог се дискутира и тоа не треба да се исклучи како можна опција за решение

КАЦАРСКА: Не верувам за еден ден да направиме пробив – чудо ќе биде ако се случи договор помеѓу Скопје и Софија за францускиот предлог

СОБРАНИЕ: Кацарска избрана за судија на Уставниот суд со 61 глас „за“ од владејачките партии

СОБРАНИЕ: Денеска трета епизода од серијалот пратениците и Кацарска за уставен судија

КАЦАРСКА ЗА ТРАНСПОРТЕР: Ако обвинетиот можел да присуствува ќе барам итно стражарско приведување

СУДСКИ СОВЕТ: Судијката Добрила Кацарска на тестирање за вмешаност во случајот Империја

Случај „Триста“: Кацарска повторно му ја одреди казната затвор од 9 години за Поповски