Ознака: корупција

ХАЈРЕДИНИ: Кога зборува за корупцијата во Македонија, амбасадорката на САД изгледа како Американка да ја открива Америка

БРНЗ: Корупцијата е еден од најголемите предизвици со кои се соочува РСМ, која го поткопува доброто владеење и економијата

БРНЗ: Како што рече претседателот Џо Бајден, корупцијата е рак што ја јаде вербата на граѓаните и ги плаши инвеститорите во земјава

Свет 10:55

АНКЕТА ВО БУГАРИЈА: Над 75 отсто сметаат дека Владата на премиерот Петков неуспешно се бори со корупцијата

ПРИМЕР КОЈ МОЖЕ ДА БИДЕ П(Р)ОУЧЕН И КАЈ НАС: Претседателот на Тунис, Каис Саид разреши 57 судии поради корумпираност

Свет 12:35

Група европратеници во тридневна посета ќе бараат докази за корупција во Бугарија

Свет 13:25

Косовската министерка за надворешни работи поседувала фирма во Германија, покрената антикорупциска истрага против неа

КОРУПЦИЈА ВО СВЕТОТ: Македонија го дели 87-мото место со Косово, Колумбија, Етиопија, Гвајана, Мароко, Суринам, Танзанија и Виетнам

ХАЈРЕДИНИ ЗА КОРУПЦИЈАТА: Застаре делото на Бучковски, државата ќе ги плати и адвокатите, се чека да застари и предметот за аферата за Телеком

Свет 14:10

Антикорупциско тело од ЕУ: Пандемијата е плодна почва за коруптивни дејствија