Ознака: костадинов

И КОСТАДИНОВ ПУКАШЕ: Во Битола денеска го рехабилитираа Ванчо Михајлов, а во Струмица градоначалникот стрелаше глинени гулаби

КОСТАДИНОВ ВО ИТАЛИЈА: Меѓународно ја афирмирав Струмица во мојата тридневна официјална посета на преубавата Венеција

КОСТАДИНОВ ПОРАНО И СЕГА: Предизвиците со кои се соочуваме и ги решаваме се дивите продавачи на текстил и земјоделски производи

КОСТАДИНОВ: Струмицо моја слушни ме, јас како поединец нема да го решам загадувањето на воздухот, затоа мораме да ја менуваме свеста

КОСТАДИНОВ НА ДЕНЕШЕН ДЕН: Пред точно 5 години од тогашниот градоначалник Заев бев избран за заменик градоначалник на Струмица

КОСТАДИНОВ ТУРБО: Зборот е збор Струмицо моја, неделно по 300 средби со граѓани или по 7,5 секој час

КОСТАДИНОВ: На Централниот одбор имаше и критики кон политиките на премиерот Заев

КОСТАДИНОВ ПАЗАРИ: Од пазарот Чешел со Филипче продолжуваме кон пазарот Глобал

КОСТАДИНОВ: Во Муртино сум, симболот на многу нешта во нашата држава

КОСТАДИНОВ МУ СЕ ВОСХИТУВА НА КОСТАДИНОВ: Времето кога Струмица беше лидер во добивање и реализирање на проекти