Ознака: криволак

ПЕТРОВСКА И БРНЗ НА ЦРВЕН ТЕПИХ ВО КРИВОЛАК: Со новите оклопни возила од САД заеднички го менуваме ликот на Армијата

ВЕЖБА НА КРИВОЛАК: Вооружените сили на САД, кои се дел од КФОР на Косово, од 20 до 26 август изведуваат обука и гаѓање со УХ-60 Блек Хок

ПОЖАРОТ ВО КРИВОЛАК САМО СЕ НАБЉУДУВА: Неексплодирана муниција од вежби на полигонот е причина зошто не се приоѓа да се гасне

НАТО ВО НЕГОТИНО: Денеска од 16 до 18 часот презентација на воената опрема на армиите кои ја изведоа најголемата вежба на Криволак

ДЕНЕСКА НА „БРЗ ОДГОВОР“: На Криволак ден за високи гости од Македонија, САД, В. Британија, Франција, Италија, Грција, Ц. Гора и Албанија

УТРЕ НА КРИВОЛАК: Ден за високи гости, Петровска ќе рапортира пред Пендаровски, Џафери, пратеници и амбасадори во Македонија

ПОЛИГОН КРИВОЛАК: Во тек е воената вежба на НАТО „Брз одговор 22“, која е најголема во историјата на Република Македонија

ВИКЕНДОВ НА ПОЛИГОНОТ КРИВОЛАК: НАТО ја започнува најголемата воена вежба што досега се одржала на територијата на Македонија

БРИТАНСКИОТ ГЕНЕРАЛ ВУДИС: Утре на вежба во Криволак одат 2.500 британски војници, се распоредуваме низ Европа од Балтикот до Егејот

КОВАЧЕВСКИ И ПЕТРОВСКА НА КРИВОЛАК: Ден за високи гости и боево гаѓање на воената вежба „Блесок-22“ која ќе ја оценуваат монитори од НАТО