Ознака: лажни вести

АКО МИЖИШ ЌЕ ТЕ ЛАЖАТ: Герилци ни отвораат очи за лажни вести, но ги заборавиле за „датумот, бесплатното здравство низ цела ЕУ, 500 евра…“

Свет 13:45

Руската дума едногласно изгласа кривична одговорност за ширење лажни вести за операциите на руската војска

ЈАКИМОВСКИ ЗА ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ: Романот „Војна и мир“ е бебе ако ги наредиме сите сдсмовци и шарени лажомани кој колку излажаа

(видео) КОЈ Е ИЗВОРОТ И КАКО СЕ ШИРАТ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ: Кој донел мерка за тројца во автомобил во Македонија и каде е објавена таа?

(видео) ПРИЛОГ ДО ЗАБРЧАНЕЦ И ВЛАДАТА: Погледнете кој шири лажни вести во Македонија!

(фото) ЗАБРЧАНЕЦ: Екстремнo лажни вести се ширеа особено лани за време на референдумот

(галерија) ЗАЕВО ФЕЈК ЊУС ПРЕДИЛИНДЕНСКО ВОСТАНИЕ: Топ 10 најладни и најштедри извори на лажни вести и тие што ги шират во Македонија

(видео) ЛАНСКА ЛАЖНА ВЕСТ: А сега веста на денот – Македонија од ЕУ доби датум за преговори

(видео) МАНЧЕВСКИ: Кој шири лажни вести?

ФЕЈК ЊУС: Схенк знае дека Русија не стои зад лажните вести од Македонија, но нема одговор кој стои