Ознака: леб
Свет 11:18

ОЦХА: Очајните цивили мака мачат за леб во Појасот Газа, пекарите не работат поради недостиг на гориво, вода и брашно

НОВА ЦЕНА И НА ЛЕБОТ: Со поскапото сирење, од септември ќе јадеме и поскап леб, како и 1.000 производи кои Владата ги смета за луксуз

ЛИЦЕМЕРИЕ: Ковачевски пред камери бара леб за 33 денари, а за министрите во Владата со народни пари купува и за 100 отсто поскап

ПЕКАРИТЕ ПОПУШТИЈА ПРЕД ВЛАДАТА: Во маркетите белиот и полубелиот леб е нареден на полиците, за 33 денари ќе биде до 31 мај

НАРОДОТ ДА НЕ СЕ СЕКИРА: Ковачевски и Бектеши (не) купија бел и полубел леб за 33 денари и многу се револтирани на трговците

(видео) МАЛИШИЌ: И утре пекарите во Скопје нема да испорачуваат евтин леб, подготвени сме за средба со Владата да се најде чаре

ФОТО ВЕСТ: Шарен уметнички леб за сите – во спомен на борците во шарената револуција кои сркнаа чорбиче за пеевче и тие кои се без леб

ЛЕБОТ ВО МАКЕДОНИЈА: Во источна за 30, во јужна „и со зијан не ги оставаме луѓето без леб“, во северна нема, од Косово понуда и за 27 дeн.

ПЕКАРИТЕ ДО ВЛАДАТА: И денеска нема да печеме и испорачуваме леб, чекаме покана за разговор, а не повици или апели

КРИЗА СО ЛЕБ: Владата ја смрзна цената, пекарите ги смрзнаа фурните, граѓаните месат или се снаоѓаат кој како знае и умее