Ознака: лога

ПИСМО ОД ЛОГА: Министерот се обрати до САД и ЕУ, кои долго алармираа за корупција, а тој сега бил загрижен за Судскиот и Советот на ЈО

ЛОГА: Македонскиот и албанскиот народ ниту еднаш немале судир меѓу себе, ниту пак ќе имаат во иднина, што е докажано низ вековите

ЛОГА: Очекуваме Турција брзо да го екстрадира Палевски во земјава, но рано е да се зборува оти не се искористени сите правни лекови

ЛОГА: Откако ќе се внесат Бугарите во Уставот ќе се отстрани главната пречка во борбата против корупцијата и државава ќе ни тргне напред

ЛОГА: Македонија денеска е понеправедна од вчера, неподдршката за амнестија е одмазда кон мене за измените на Кривичниот

ЛОГА: Со новиот закон за амнестија од 2.114 затвореници целосно ќе бидат ослободени 286, а делумно уште 996 кои лежат во затворите

МИНИСТЕРОТ ЛОГА ОБЈАВИ НОВ ИЗВОД: Во графата за националност шишува дека тој е Албанец, а матичар е извесен Мусли Реџепи

ЛОГА: Тие од работна група за смена на Уставот се извонредни и храбри луѓе кои ќе ни помогнат и ние да станеме дел од фамилијата на ЕУ

ЛОГА: Од нас зависи дали ќе чекориме кон ЕУ или ќе стоиме во место, ни треба смена на Уставот и борба против криминалот

МИНИСТЕРОТ ЛОГА ЖАЛИ ЗА „ПУПКАТА НА ЗАЕВ“: Жалам што застаре уште еден предмет за Мијалков, итно ни се потребни реформи