Ознака: маја

Скопјанката Маја за прв пат стана мајка на 51 година: Се за мојата Лина

МАЈА ПЛАТНАР: Аутизмот и живата храна

МАЈА ПЛАТНАР: Седум здрави тајни, седум живи рецепти!

МАЈА СЛАВЕВА: Не си играјте со народот, тој ви ги плаќа скапите автомобили и ви ги праќа децата на скапи одмори!

МАЈА ПЛАТНАР: Искористете ја привилегијата што живеете во земја каде овошјето и зеленчукот имаат вкус

Свет 00:38

МАЈА ПЛАТНАР ОД АТИНА: Валкано, гнасно, мириса на урина!

КОЛУМНА НА МАЈА ПЛАТНАР: Заштитете ги ензимите во храната, за тие да ве заштитат вас

МАЈА ПЛАТНАР: Нема проблем што не е решлив

СПОМЕНИ НА МАЈА ВАПЦАРОВА, ВНУКАТА НА НИКОЛА ЈОНКОВ ВАПЦАРОВ: „Ќе не спаси само надежта!“

МАЈА ПЛАТНАР: Програмата за детоксикација и нејзиното значење